Het kantoor

Sinds de start in 1985 is ons kantoor gevestigd in Grijpskerke. De klantenkring varieert van eenmanszaken en grote ondernemingen tot particulieren.

De dienstverlening

Wij richten ons op het bedrijfsleven, maar ook particulieren zijn welkom. De inhoud van de dienstverlening varieert van het doen van belastingaangiften, onder andere Vennootschapsbelasting, Inkomstenbelasting, Omzetbelasting en Loonheffing, tot het voeren van (loon-)administraties alsmede het verstrekken van adviezen betreffende belastingzaken, financiën en andere formele zaken.

Administratiekantoor van Beers is sinds 1985 gevestigd in Grijpskerke

Het personeel

Administratiekantoor Van Beers - Lodewijk van Beers is sinds 1985 bedrijfsadviseur

Lodewijk van Beers

Lodewijk van Beers, in 1985 begonnen met dit bedrijf, waarin ik actief ben als bedrijfsadviseur. Tevens verzorg ik jaarstukken en belastingzaken. Naast het werk probeer ik regelmatig te fietsen, zwemmen, kanoën en kamperen.

Nellie van Beers

Ik ben Nellie van Beers. Vanaf de start van ons bedrijf ben ik er werkzaam en houd me vooral bezig met het verzorgen van aangiften Inkomstenbelasting, tekstverwerking, archivering en allerlei interne karweitjes. In mijn spaarzame vrije tijd doe ik aan zwemmen, fietsen en tuinieren.

Administratiekantoor Van Beers - Veronique verzorgen van salarisadministraties, boekhoudingen en diverse belastingaangiften.

Veronique Maranus

Hallo, ik ben Veronique Maranus en ik werk hier sinds december 2007. Mijn voornaamste werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van salarisadministraties, boekhoudingen en diverse belastingaangiften.

Lobke Huis in ’t Veld

Mijn naam is Lobke Huis in ’t Veld. Ik houd mij bezig met het verzorgen van de administraties, jaarrekeningen en diverse belastingaangiften. Daarnaast volg ik verschillende cursussen/opleidingen om mijn kennis te verbreden.

Ronald Stroo

Mijn naam is Ronald Stroo. Sinds september 2018 werk ik bij Administratiekantoor Van Beers. Het verzorgen van de administratie van onze cliënten en het samenstellen van jaarrekeningen behoren tot mijn takenpakket.

In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging (fietsen, hardlopen, wandelen). Daarnaast ben ik een fervent sportliefhebber en hou ik van puzzelen, quizzen en spelletjes doen.

© Copyright 2018 Administratiekantoor Van Beers BV | Powered by Searchtrends | Disclaimer | Privacy

© Administratiekantoor van Beers