Home
Wie zijn wij?
Ons ABC
Ondernemers
Particulieren
Vacature
Contact
Disclaimer
Fun
Links
 
Cliënt Online
Bedrijfsprofiel
Als administratiekantoor zijn wij vooral actief voor MKB-ondernemingen. Hiervoor verzorgen wij boekhoudingen, belastingzaken, loonadministraties en allerlei andere formaliteiten en advisering. Ook kunnen wij (startende) ondernemers volledig begeleiden. Om dit te bereiken werken we met een team van ca. 5 mensen, die ieder hun eigen vaardigheden benutten en verder ontwikkelen.
Bedrijfscultuur
Ieder heeft eigen verantwoordelijkheden, maar het belangrijkste is dat alles goed en tijdig gereed is. Het streven is dat ieder doet waar hij/zij goed in is. Dit geeft de beste resultaten en de meeste voldoening. Ook wordt veel aandacht besteed aan studie. Soms vakstudieboeken, soms een eenmalige bijeenkomst, of ook vaak een vakgerichte (schriftelijke) cursus.
Functieomschrijving
Omdat we ons als organisatie ook aanpassen aan de nieuwe medewerk(st)er, is er op voorhand geen sprake van een duidelijke functieomschrijving. Afhankelijk van kennis en ervaring wordt in ieder geval het meewerken aan bovengenoemde processen verwacht.
Functie-eisen
Bij voorkeur een HBO- of MBO-opleiding. Enige ervaring met boekhoudingen, loonadministraties en/of belastingzaken is gewenst.
Dienstverband
Vast
Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag uw sollicitatie met uitgebreide CV! Voor meer informatie over vacatures kunt u contact opnemen met de heer L.C. Van Beers.

© 2018 Alle rechten voorbehouden.